Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98

Thread: So... What the hell happened to the Forums?

  1. #91
    Junior Member Too Much Toyota dnegative's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    NSW
    Posts
    5,491

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Getting firefox attack warnings on some pages?

    Anyone else or is it just me?

  2. #92
    Opinionated Arsehole Backyard Mechanic
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NSW
    Posts
    262

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Not sure if related, yet unable to unsubscribe from threads via the emailed link.
    "An invalid threadid or forumid was specified." is what I get when opening http://www.toymods.org.au/forums/sub...5010468bb370c0 via copy/paste.
    Punctuation is the difference between...
    'I helped my Uncle, Jack, off his horse'
    and...
    'I helped my uncle jack off his horse.'

  3. #93
    1MZ > 2JZ Carport Converter knightrous's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NSW
    Posts
    1,778

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Getting attack warnings again in FireFox...
    TrackDub - 89' AW11 1MZFE | SlushDub - 89' AW11 4AGZE
    http://www.midrear.net - My AW11 blog of DIY mechanics, grassroots motorsports and driveway shenanigans...

  4. #94
    Toymods Club Member #194 Conversion King Lambolica's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NSW
    Posts
    2,108

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Quote Originally Posted by 4DaDrift View Post
    Not sure if related, yet unable to unsubscribe from threads via the emailed link.
    "An invalid threadid or forumid was specified." is what I get when opening http://www.toymods.org.au/forums/sub...5010468bb370c0 via copy/paste.
    This could be related to VBSEO being turned off, as one of VBSEO's main tasks was to rename URL's to be reader friendly, they are now defaulting back to a post ID thing until we can solve the redirect thing.

    as for the malware warnings, I'm yet to see one but have cleared the cache again.
    Beige.... The new Black!!!

  5. #95
    Lord of InterpretiveDance Chief Engine Builder tomvale13's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Convictania
    Posts
    3,093

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Just thought I'd put this here, I'm sure you've probably seen it - but just in case..

    http://club.myce.com/f20/vbulletin-m...e-them-332219/


    Seems pretty easy to at least stop the misdirects:

    Add this at the top of your yourforum/misc.php

    PHP Code:
    if($_GET['g']=='js') die;



    Quote Originally Posted by Cuzzo View Post
    They cash in the empty can of whoopass they received in SA and receive 10c's per punch...
    They have to accrew enough for nose reconstructions as well as feeding his mime family. The dont talk much so they never need much water for their dry mouths.

  6. #96
    Toymods Board Member Chief Engine Builder Hiro's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    NSW
    Posts
    3,069

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Quote Originally Posted by Hiro View Post
    In other news though, I've cleaned out my cache on the work computer and the MyFileStore / URL123 bugs seem to have gone too
    Aaand it's back again on the work computer...(haven't tried clearing cache at home yet)
    AE102 - Charlene the Old Faithful, Reborn
    JZZ30 - Lexi the Spacecruiser, 1JZGTE>>3SGE. 200rwkw, hunting Skylines and n00bs in SS Commodores
    ST162 - Charlie the non-ghey Celica, 3SGE>>4AGE. GOOOOOOOONE
    AE82 - Rosie the Bitsa from Hell, 70.8kw atw. Has been converted into garage space and money at last
    KE55 - Billie the Beast, sadly missed

  7. #97
    Forum Member 1st year Apprentice
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Amman
    Posts
    37

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    I'm just finishing up at my current work and when I do I'll start looking at upgrading the forums to v5.

  8. #98
    Awesome ****** Domestic Engineer Javal's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    VIC
    Posts
    504

    Default Re: So... What the hell happened to the Forums?

    Just as a heads up, I too have just experienced the 'ghost post', after updating my members rides thread, the post is stuck in limbo - saying there's a new reply, but the post is never visible.
    The 18R-G. The GOOD 2 Litre Tractor motor.

Similar Threads

  1. Where the hell...
    By Stockmx83 in forum Tech and Conversions
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2012, 08:21 AM
  2. What happened to 'lem'?
    By RObErT_RaTh in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: 25-01-2007, 08:27 PM
  3. What the hell is this....
    By Biggo in forum Tech and Conversions
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-2006, 02:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •