Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Forum Problems - Not marking threads read

  1. #1
    Building Corollas Chief Engine Builder Cuzzo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    4,627

    Default Forum Problems - Not marking threads read

    Hi,

    Im not sure if anyone else is experincing these problems.

    From about 6:30pm last night, I read a thread that im subscribed to, and that thread is still showing new posts. If i click on the thread again to read new posts. It displays the post i have already read.

    Also it looks like the whole forum has been marked read, when I didnt click on the "mark forums read" button.

    Anyone else have this?

    Cheers,
    Adam
    KE30 4agte - Bullet - Rick Rolled
    UZX83 1UZ W58- Cruiser - Tow Car - Fun Car
    Quote Originally Posted by -GT- View Post
    You had an oil and plastics engine bay fire, with flames that reached at least to the roof - of course shit got hot, it wasn't burning jiffy firelighters back there.

  2. #2
    Former User Conversion King Joshstix's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NSW
    Posts
    2,114

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    I noticed some threads in my subscribed threads list that should only be listing unread stuff but the threads had no new posts. Admittedly they were displayed in non-bold text showing there were no new posts but they shouldn't be there. I'm not too sure what the story is with that behavior but I saw it last night and this morning the threads I saw it happen with were no longer listed.

    There was some work done on the database yesterday to improve performance. This behavior may be related to that but I am not sure.

  3. #3
    Lord of InterpretiveDance Chief Engine Builder tomvale13's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Convictania
    Posts
    3,093

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Yeah I'm getting the same thing as you Josh, right now.

    (Threads I've read still appearing yet not in bold)

    Happening in New Posts, and Settings pages.
    Quote Originally Posted by Cuzzo View Post
    They cash in the empty can of whoopass they received in SA and receive 10c's per punch...
    They have to accrew enough for nose reconstructions as well as feeding his mime family. The dont talk much so they never need much water for their dry mouths.

  4. #4
    Building Corollas Chief Engine Builder Cuzzo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    4,627

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Yep and it seems as though i missed alot of posts in threads i was subscribed too.
    KE30 4agte - Bullet - Rick Rolled
    UZX83 1UZ W58- Cruiser - Tow Car - Fun Car
    Quote Originally Posted by -GT- View Post
    You had an oil and plastics engine bay fire, with flames that reached at least to the roof - of course shit got hot, it wasn't burning jiffy firelighters back there.

  5. #5
    Toymods V8 Member Too Much Toyota CrUZida's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    WA
    Posts
    8,214

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Yeah, at roughly 8:30pm last nigh (WST) the whole forums were marked read for me as well.
    Not sure whats going on there.
    Peewee
    1985 MZ12 Soarer - 1UZ Powered
    2013 86 GTS

  6. #6
    Building Corollas Chief Engine Builder Cuzzo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    4,627

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Man this is anoying!

    I just marked the whole forum as read.

    All subscribed threads showed no new posts(which is correct). When new posts became available, i read them and went back to my settings page and i see the thread but not in bold (same as those above^)

    However if i close my browser and re-open these are again in bold showing me that there is new posts...when in fact there isnt.

    Hope this helps.
    KE30 4agte - Bullet - Rick Rolled
    UZX83 1UZ W58- Cruiser - Tow Car - Fun Car
    Quote Originally Posted by -GT- View Post
    You had an oil and plastics engine bay fire, with flames that reached at least to the roof - of course shit got hot, it wasn't burning jiffy firelighters back there.

  7. #7
    Carbon neutral Carport Converter Jt_70R's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    SA
    Posts
    1,547

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    +1 for having issue as explained by cuzzo

    also, i seem to be missing the drop down list usually on the bottom right hand side, for quick navigating through the various forums sections?

  8. #8
    busy adding lightness Too Much Toyota MR22ZZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    7,213

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    what is happening is the old system listed all threads as read that you hadn't read, I prefer that system as well since I only read selected thread from work and catch up with everything at home later.

    The system that seems to have been put in place now lists threads that have not been read since the last visit or log-on which is the same as Performance Forums has, I dislike this system due to above reasoning of not being able to keep track of the threads that have ACTUALLY been read, not just with new posts since last visit.
    Past Toyotas - Snow White (TA23), Blue Stivo (ZZE123)
    Current Toyotas - Hamster (AW11)
    Quote Originally Posted by X kyle X View Post
    the aw11 is rougher and more angular so it's sex Appel is more that of Sylvester stalone rather then brad pitt

  9. #9
    Toymods V8 Member Too Much Toyota CrUZida's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    WA
    Posts
    8,214

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Ha! Missing that too, didn't notice though!
    Peewee
    1985 MZ12 Soarer - 1UZ Powered
    2013 86 GTS

  10. #10
    busy adding lightness Too Much Toyota MR22ZZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    7,213

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    god damn!

    I just noticed that when you click on the link to take you to the new posts it only takes you to the posts that have been made since the last visit.
    The thread in particular was the crazy conversion ideas thread and since I didn't look at said thread last visit it looked like 3 people had posted some innane chatter about nothing. I had to scroll back several post and 1 page to find what they were on about...

    can this be fixed back to the way it was please?
    Past Toyotas - Snow White (TA23), Blue Stivo (ZZE123)
    Current Toyotas - Hamster (AW11)
    Quote Originally Posted by X kyle X View Post
    the aw11 is rougher and more angular so it's sex Appel is more that of Sylvester stalone rather then brad pitt

  11. #11
    Building Corollas Chief Engine Builder Cuzzo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    4,627

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    ahuh ghey.....
    KE30 4agte - Bullet - Rick Rolled
    UZX83 1UZ W58- Cruiser - Tow Car - Fun Car
    Quote Originally Posted by -GT- View Post
    You had an oil and plastics engine bay fire, with flames that reached at least to the roof - of course shit got hot, it wasn't burning jiffy firelighters back there.

  12. #12
    Carbon neutral Carport Converter Jt_70R's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    SA
    Posts
    1,547

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    im not so fussed about the read threads issue, but devo i seem to be missing the 'forum jump' drop down list? is it supposed to be coming back? why the hell would anyone remove it?

  13. #13
    Toymods Club Member #194 Conversion King Lambolica's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NSW
    Posts
    2,108

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Guys,

    The 2 areas that are being discussed here were shut down last night. The reason being, with the forums being sluggish of late I went through the vb recommended optimization to the board to leach out more performance.

    The automatic mark as read was set from Database to Cookie based, hence the drop off. And the Quick navigation as it generates a lot of HTML.

    These have been turned back on.

    Cheers
    Simon
    Beige.... The new Black!!!

  14. #14
    busy adding lightness Too Much Toyota MR22ZZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    7,213

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Awesome, Thanks Simon.
    Past Toyotas - Snow White (TA23), Blue Stivo (ZZE123)
    Current Toyotas - Hamster (AW11)
    Quote Originally Posted by X kyle X View Post
    the aw11 is rougher and more angular so it's sex Appel is more that of Sylvester stalone rather then brad pitt

  15. #15
    Building Corollas Chief Engine Builder Cuzzo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NSW
    Posts
    4,627

    Default Re: Forum Problems - Not marking threads read

    Thanks for your hard work simone
    KE30 4agte - Bullet - Rick Rolled
    UZX83 1UZ W58- Cruiser - Tow Car - Fun Car
    Quote Originally Posted by -GT- View Post
    You had an oil and plastics engine bay fire, with flames that reached at least to the roof - of course shit got hot, it wasn't burning jiffy firelighters back there.

Similar Threads

  1. Forum related threads have moved !
    By TheToyman75 in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 21-07-2009, 03:28 PM
  2. Forum Rules! Please Read!
    By Kirsty2520 in forum Tech and Conversions
    Replies: 0
    Last Post: 14-11-2006, 01:30 PM
  3. Marking forums read
    By RONA in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 21-12-2005, 01:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •