Results 1 to 9 of 9

Thread: Grey Screen no can post replies!

  1. #1
    Senior Citizen Chief Engine Builder "Z" UTE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    ACT
    Posts
    3,059

    Default Grey Screen no can post replies!

    Have an ongoing problem that needs solving. It does not happen all the time but it is now approaching the realms of the bloody ridiculous.

    Many times now on trying to reply to a thread, the response box where one types the story is shaded grey, and there is no cursor in that box.

    So no white screen = no post.

    Can this be fixed?

    Additionaly some threads just refuse to load text, damn fine at loading the Woolies adverts but without the text of the thread it is pretty damn useless.
    "What man can build, man can fix!"
    MS51Crown Coupe,
    GSV40R Aurion luxo tourer. One TA22 currently receiving some TLC prior to paint One RS56 Crown ute under construction, 2 x TA22's awaiting rebuilds. Toyota Crown RS47J ute in need of serious TLC. Toyota Crown Custom Wagon MS53 daily hauler stocko!

  2. #2
    Junior Member Conversion King
    Join Date
    May 2010
    Location
    ACT
    Posts
    2,510

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    This happens to me often as well. Usually a case of refreshing the page (ctrl+F5 refresh is better than refresh button) or reloading the page entirely fixes it. Sometimes might take two tries to do it. I've noticed the issue in both Chrome and IE.

    If you hit "Go Advanced" and it takes you to a new page, I notice if it was grayed out before, it usually is under the advanced page as well.

    The page refusing to load is semi related to the adverts. If you become a paid member it doesn't happen. Since my membership lapsed I occasionally use an ad blocker (would prefer Toymods to have ad revenue but other sites it's more an issue) and I noticed it doesn't happen as often.
    Autodub - 1987 AW11 G-Limited, Dark Blue Mica 4AGZE T-Top 4EAT

  3. #3
    Bull now in china shop! Domestic Engineer NME308's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Qld
    Posts
    752

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    I am a paid member and the grey box unable to enter text happens to me as well...

    Cheers,
    Jason
    3TC Compound Turbo 1976 TA23 - Members Ride Thread HERE
    479RWHP on 50psi and 70psi hasn't broken her at the track!

  4. #4
    Junior Member Automotive Encyclopaedia
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    NSW
    Posts
    966

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    Same just happening here to me. Had to go "advanced" to post this. No ability to reply to other posts.

  5. #5
    Blasphemist Chief Engine Builder Bananaman's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    VIC
    Posts
    3,029

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    Will see what we can do to get it looked at. I've seen it before as well.
    KE20 CA18DET / RN25 12R / IS200 1G / NA MX5 B6

  6. #6
    Junior Member Conversion King
    Join Date
    May 2010
    Location
    ACT
    Posts
    2,510

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    Quote Originally Posted by NME308 View Post
    I am a paid member and the grey box unable to enter text happens to me as well...

    Cheers,
    Jason
    Unrelated issues. I mentioned I believe the issue with pages not loading fully has to do with the ads. The greyed out box issue happens regardless.
    Autodub - 1987 AW11 G-Limited, Dark Blue Mica 4AGZE T-Top 4EAT

  7. #7
    anti blasphemy ! Carport Converter
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    perth
    Posts
    1,346

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    yeh mine just did this today, but here its fine (obviously ha)

    i guess ya guys will look into it, around 2023
    i dont have a funny or cool signature.

  8. #8
    Junior Member Automotive Encyclopaedia
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Vic
    Posts
    890

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    I have had it happen quite a number of times myself too, I thought it was a bug in my computer, glad to hear its not ? also sometimes when I open up a page to read it & all it has is the Heading title to the thread but no other Text is visible, I also have found refreshing it seems to work most times, better now as I just refresh the page, before I used to get out of the page & come back & that was a pain as it had to do it a few times on some occasions ..

  9. #9
    Junior Member Automotive Encyclopaedia
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Vic
    Posts
    890

    Default Re: Grey Screen no can post replies!

    This issue seems really bad as of late & pages refusing to load as well, its really really bad & certainly something to piss one off too ..

Similar Threads

  1. cant view replies in thread?
    By Robbos_Toyotas in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 10
    Last Post: 12-12-2006, 04:42 PM
  2. Can i delete replies?
    By Cuzzo in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 8
    Last Post: 28-02-2006, 04:55 PM
  3. email notification of replies
    By EVOSTi in forum Toymods Car Club Membership and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2005, 06:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •